Forside
Introduktion til Zite3

Når indholdet er...
Fokuser på indholdet...
Forståelige begreber...
Lille eller stor...

Moduler
Referencer
Nyhedsbreve
In english
Introduktion til Zite3
Bit, byte og andre tekniske begreber er skiftet ud med forståelige ord og begreber i Zite3.
 
Ved at benytte Zite3 er det nu blevet muligt at fordele opgaven med at vedligeholde websitet ud på flere personer. Brugerstyringen i Zite3 sikrer dig, at du kan give forskellige grupper af personer adgang til forskellige dele af websitet. Dermed sikrer du, at de rigtige personer opdaterer de rigtige sider.

Hvis du kan finde ud af at bruge en computer, så kan du finde ud af at arbejde med Zite3. Funktionaliten minder en del om stifinder/Explorer i Windows 9X.
Zite3 er testet af 3000 brugere - samtidigt.


Zite3 v1.7 er blevet testet i et naturlig milijø under en konference i December 2000. Mere end 3000 brugere, som både så websider, foretog upload, download eller redigering flyttede mere en 2.2 Gb data på mindre end 3 dage.
I spidsbelastningen håndterede den 8.75 hits pr. sekund, hvilket er mere end 756.000 websider pr. dag. Testen bekræftede dermed, at Zite3 er i stand til at håndtere selv de største portaler i Danmark uden problemer.
 
 
Zite3 tager sig af dit website, og vi tager os af Zite3..

I Vestnet's serverpark kan vi garantere, at dit website er i luften døgnet rundt. Med 24 timers overvågning, professionelle IBM servere, automatisk backup, UPS og alle de faciliteter, som du kan forvente af en professionel hosting partner, kan du trygt overlade dit website i vore hænder. Vi vil passe godt på dit website.
Videre til: lille eller stor.