Forside
Introduktion til Zite3

Når indholdet er...
Fokuser på indholdet...
Forståelige begreber...
Lille eller stor...

Moduler
Referencer
Nyhedsbreve
In english
Introduktion til Zite3
Zite3 Standard
Denne løsning er rettet imod virksomheder, der er klar over deres umiddelbare behov, og som ønsker at starte på en fornuftig økonomisk platform. Dette sikrer, at websitet kan udvikle sig med tiden, og at man blot kan tilføje nye moduler, når behovet opstår.

Zite3 Enterprise
Den typiske kunde til denne version er offentlige organisationer eller større virksomheder med ønske om en klar profil på Internettet. Masser af funktionalitet og mulighed for at håndtere flere websites på forskellige sprog fra samme enkle brugerflade er, hvad der kendetegner en Enterprise bruger.
Vi har bygget Zite3 til at understøtte plug-in moduler således, at det er lige så let at udvide ens website med mere funktionalitet, som det er at lege med byggeklodser.
 
Zite3 Moduler
Zite3 er bygget med henblik på, at det når som helst skal være let at udbygge ens website. Og det er netop denne modulære opbygning, der gør Zite3 til et stærkt hjælpeværktøj. Mange moduler er bygget således, at de er i stand til at udveksle data med andre dele af systemet, og dermed opnås en unik integration. Hvis der ikke findes et modul, der kan løse dit behov, så er der også mulighed for at få udviklet specielle moduler, så som integration med økonomisystem eller kundedatabaser (CRM).

For yderligere information omkring modulerne og deres funktionalitet, anbefaler vi, at du kigger nærmere på modul sektionen.