Forside
Introduktion til Zite3
Moduler

Blog - Nyt modul!
SMS tjenester
Tekst
Overskrift
Billeder
Html
Statistik
Billedegalleri
Notat
Kalender
Ressourcekalender
Vidensdelingsmodul
Afstemning
Banner rotation
Brevkasse
Bruger konto
Filarkiv
Formular
Forum
Gatekeeper
Intranet
RSS
Nyheder
RSS news
Nyhedsbrev
Grafisk nyhedsbrev
Favicon
Side oversigt
Tip en ven
Spejlning
Søgning
Udskriftsstyring

Referencer
Nyhedsbreve
In english
Moduler
Zite3 bygger på meget mere end det øjet blot ser. Grundstenen i Zite3 bygger på at kunne supportere plugin moduler, som tillader, at du udbygger websitet med den funktionalitet, som du har behov for.

Hovedparten af de eksisterende  Content Management Systemer er bygget af programmører til programmører. Du får en pakkeløsning med en relativ fast opsætning af muligheder, og hvis du har behov for at udvide mulighederne, kræver det en programmørs viden med tilhørende omkostning. Ofte vil du møde en mur, der gør det svært eller næsten umuligt at gennemføre ønsket.

Zite3 er bygget på en kerne, der tager hånd om det basale. Magien opstår, når modulerne tilføjes kernen. Modulerne er byggesten, der gør dig i stand til at opfylde dine behov, og gør det nemt at udvikle nye muligheder nemt og hurtigt.

Moduler kan blive integreret i websitet til enhver tid. Dette er med til at sikre, at du ikke behøver at udvikle din løsning påny, hvis behovet for ny funktionalitet opstår.

Fordelene ved at benytte en Zite3 løsning er meget lang, og her har vi anført nogle af dem:

  • Du behøver ikke købe en stor løsning, idet du altid kan udvide funktionerne på websitet, når behovet opstår.
  • Du behøver ikke at opgradere til en ny teknologiplatform, idet du blot tilføjer nye moduler.
  • Du behøver ikke hjælp hos programmører og dataspecialister, idet alle modulerne er opbygget med en grafisk brugerflade, der er designet til mennesker med almindelig viden om brug af PC.
  • Zite3 er konstant under videreudvikling, og nye moduler tilbydes løbende.
  • Hvis du har brug for et modul med special udviklet funktionalitet kun omfattende dine behov, kan vi også tilbyde dette.
  • Alle standardmoduler tilbydes alle andre websites, der benytter Zite3 software. Dette er med til at sikre, at systemet er driftssikkert og gennemtestet, idet løsningen har bevist sin styrke.
Udforsk mulighederne, som modulerne kan tilbyde, ved at klikke i menuen oplistet her til venstre.