Forside
Introduktion til Zite3

Når indholdet er...
Fokuser på indholdet...
Forståelige begreber...
Lille eller stor...

Moduler
Referencer
Nyhedsbreve
In english
Introduktion til Zite3
Igennem vort arbejde med websites har vi måttet indse, at websider sjældent opdateres. Dette skyldes ofte det faktum, at de traditionelle Internet værktøjer er for tunge at arbejde med. Derfor har vi udviklet den mest intuitive nyskabelse på markedet idag - den hedder Zite3 Content Management System.

Zite3 er en server baseret løsning, der sigter imod at håndtere og levere relevante informationer til slutbrugerne, uanset om de er individuelle brugere eller del af en eller flere brugergrupper. Det faktum at Zite3 er server baseret, giver dig den fornødne tryghed, da alt software afvikles på en central server. Det eneste, du behøver for at redigere websider, er en web browser.
Ved at benytte en simpel fremgangsmåde, gør vi det muligt for redaktørerne at arbejde med websitet uden at installere nogen form for software. Faktisk kan man arbejde med websitet fra praktisk talt hvilken som helst computer, bare den har adgang til Internettet.
Når du arbejder direkte på serveren, arbejder du med de seneste data. Ligeledes giver det mulighed for, at et ubegrænset antal brugere (benævnt redaktører) kan arbejde med websitet samtidigt. Ved brug af traditionelle Internet værktøjer er det normalt kun en person, der kan arbejde på websitet af gangen, og så skal man endda manuelt overføre alle ændringer til websitet. Dette er normalt en langsom og besværlig affære. Bruger man i stedet for Zite3 systemet til at foretage opdateringerne med, er ændringerne gennemført i det øjeblik, man klikker på opdateringsknappen.
 
Når man udvikler et website, går en stor del af tiden med programmering. Vi har ofte udviklet løsninger for kunder, hvor de grundlæggende ting var de samme, men hvor vi alligevel har været tvunget til at bygge det hele op fra bunden af hver gang, og det betaler kunderne for.


Det virkede forkert, at vi i store træk lavede den samme løsning igen og igen, så derfor spurgte vi vore kunder, hvilke funktioner de kunne tænke sig at bruge, hvis de frit kunne vælge, hvad de ville have. Disse værdifulde data koblede vi sammen med vores mere end 5 års erfaringer indenfor udvikling af websites, og derved lagde vi fundamentet til en platform, der ville gøre det meget lettere at opfylde kundernes mange forskellige ønsker og mere til.