Forside
Introduktion til Zite3

Når indholdet er...
Fokuser på indholdet...
Forståelige begreber...
Lille eller stor...

Moduler
Referencer
Nyhedsbreve
In english
Introduktion til Zite3
Til trods for, at Zite3 er et standard værktøj, så er de løsninger, der produceres med Zite3, langt fra standard løsninger. Men der er ingen grund til at genopfinde den dybe tallerken, lad i stedet Zite3 skabe grundlaget for en professionel løsning. Netop dette gør Zite3 ved at tage hånd om de trivielle og tekniske aspekter af et website, således at du kan hellige dig den kreative del.
 
Design og indhold er 2 separate sider af samme sag. En webdesigner opbygger skabelonerne og indlægger farver, grafik og skriftstyper. Når webdesigneren er færdig med at skabe websitets look'n'feel, så er det tid for redaktørerne at tage over.
Når man arbejder med Zite3, skal redaktørerne kun tænke på en ting - indholdet. Zite3 sikrer at design, farver og skrift forbliver i samme stil.

Zite3 er født med et sæt skabeloner, klar til brug. Man kan benytte en af de eksisterende skabeloner, eller man kan få en webdesigner til at implementere et helt unikt design.
For mange virksomheder er den tid, der skal til for at vedligeholde et website, langt større end hvad man kan overkomme, med mindre man bruger Zite3!

Tidligere uddannede vi "webmastere" i både offentlige og private virksomheder, og hvis sandheden skal frem, så var det ikke altid lige let. Selv de mere teknisk anlagte personer skulle stadig bruge lang tid på at lære værktøjerne at kende, og derefter skulle der tillige bruges meget tid på at vedligeholde websitet.

"Webmasteren" i en virksomhed er som hovedregel en person, der også har andre ansvarsområder, men er alligevel den eneste person, der er i stand til at lave opdateringer på websitet. Med andre ord, hele virksomheden er afhængig af denne ene person, og det leder ofte til stærkt forsinkede opdateringer, og i nogle tilfælde slet ingen opdatering.