Forside
Introduktion til Zite3
Moduler
Referencer
Nyhedsbreve
In english
Zite3 er et Content Management System, der tør gøre det, som andre aldrig har gjort. Bygget over et af de mest pålidelige unix server systemer, ved hjælp af standard software, giver Zite3 dig den hastighed, sikkerhed og fleksibilitet, som du har krav på.

Zite3 er bygget som et ægte server baseret fler-bruger system. Dette giver dig et værktøj, der gør det muligt for flere personer at arbejde på det samme website - samtidigt. Og som prikken over i'et, så er det ikke engang nødvendigt at installere nogen form for software. En hvilken som helst PC med en forholdsvis ny Internet Explorer og en Internet forbindelse er alt, hvad der skal til for at arbejde med Zite3 fra et hvilket som helst sted i verdenen.

Zite3 er født med et sæt skabeloner, klar til brug. Man kan benytte en af de eksisterende skabeloner, eller man kan få en webdesigner til at implementere et helt unikt design.

Zite3 er let at arbejde med. Den vigtigste del af Zite3 er brugerfladen, som redaktørerne arbejder med. Vi har brugt mange kræfter på at sikre os, at brugerfladen er simpel, intuitiv og hurtig at arbejde med.
 
Zite3  modulerne kan selvfølgelig også bruges som plug ind på din allerede eksisterende hjemmeside ring og hør mere om de mange muligheder.
 
Zite3 nyhedsbrev

Hvis du ønsker at holde dig up-to-date med Zite3, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet ved at indtaste din e-mail adresse her.
 
Introduktion til Zite3
Tips til Zite3 redaktører